Sleutelservice

Sleutelservice

Sleutelservice
Bij ons bent u aan het juiste adres voor het dupliceren van een sleutel. Met ons uitgebreide sleutelassortiment en 3 sleutelmachines zijn wij in staat om bijna alle sleutels te dupliceren. Wij kunnen o.a. huissleutels, kluissleutels, brievenbussleutels, klaviersleutels, fietssleutels, autosleutels, caravansleutels, motorsleutels en nog veel meer. Met bijna 1000 verschillende sleutels op voorraad hebben we een zeer uitgebreid assortiment en kunt u er op wachten als wij uw sleutel dupliceren. Als we uw sleutel niet voorradig hebben dan is het in veel gevallen mogelijk om de sleutel te bestellen. Met een paar werkdagen hebt u dan een nieuwe sleutel.

 

Autosleutels

Veel automerken hebben vanaf 1995 standaard een startonderbreker ingebouwd. Dit als extra beveiliging tegen diefstal van de auto. Dit blijkt overigens een groot succes. Autodiefstallen zijn landelijk sterk gedaald onder meer dankzij dit systeem. Een transpondersleutel (sleutel met chip) zendt een signaal naar de elektronica van uw auto waardoor de auto gestart kan worden. Deze transponders bevatten een unieke code die alleen van toepassing is op de betreffende auto waarvoor deze is geprogrammeerd. Met behulp van geavanceerde apparatuur zijn wij in staat om een kopie te maken van uw autosleutel en transponder.


Zijn alle sleutels met transponder na te maken?

Nee, niet alle type transponders zijn na te maken. Dit is o.a. afhankelijk van merk, type, bouwjaar en het soort (generatie) transponder die zich in de sleutel bevindt.

Voor het maken van een kopie van uw autosleutel in geval van verlies, extra sleutel of defect kunt u vrijblijvend bij ons aankomen, zonder afspraak, waar wij kunnen beoordelen of uw sleutel na is te maken en wat de kosten hiervan zijn. Dit alles klaar terwijl u wacht, of een kijkje neemt in onze breed gesorteerde winkel.

Het is wel van belang om, indien mogelijk, de auto mee te nemen i.v.m. het kopieerproces waarbij, afhankelijk van het merk, de auto nodig is om de transponder goed te programmeren.Sloten & hangsloten

Ook verkopen wij een breed assortiment aan sloten en hangsloten voor in of aan uw hek, deur of poort. Klik hier voor al onze sloten. 
                                                                                 


-->

Er zijn geen producten in deze categorie.